Avís legal

Objecte Social

FAST ENGINYERIA, S.L. (des d’ara FAST ParcMotor), és un Centre de Formació especialitzat en l’impartició de cursos en materia d’Extinció d’Incendis, Seguretat Marítima, Formació Sanitaria, Conducció de Vehicles i Seguretat Privada.

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web www.fastparcmotor.com.

Denominació: FAST ENGINYERIA, S.L.
Domicili: Ctra. N-IIa, Km.560 – 08719 Castelloli (Barcelona).
Telèfon(+34) 931 350 319
Emailinfo@dev.fastparcmotor.com
CIF: B64282460

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquesta web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a FAST ParcMotor i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de FAST ParcMotor.

L’accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d’aquests drets per part de FAST ParcMotor llevat que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització del mateix per tal de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes i serveis.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc web per a la seva utilització amb fins comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

FAST ParcMotor, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquest web com l’ús que pugui fer de la informació continguda en la mateixa és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta web amb fins o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació hi ha no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

FAST ParcMotor no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc web, tot i que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per FAST ParcMotor, per això, FAST ParcMotor no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació.

Per a la resolució de les controvèrsies que es puguin derivar com a conseqüència del que disposen les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment. L’usuari, en virtut de l’acceptació de les condicions recollides en aquest Avís legal, renuncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre a un fur en concret, l’usuari renuncia expressament al fur que pogués correspondre i es sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.